Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ARCIMBOLDO ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

Και ναι....... είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι τελικά η αφίσα του ARCIMBOLDO με τα προϊόντα του τόπου μας κέρδισε το πρώτο βραβείο στην χθεσινή παρουσίαση που διοργανώθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου με θέμα : «Προστασία περιβάλλοντος- Τοπικά Προϊόντα- Διατροφή- Καταναλωτική συνείδηση» στο οποίο συμμετείχαν συνολικά είκοσι-επτά σχολεία από την Πρωτοβάθμια αλλά και από την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Το  πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του σωματείου «Καταναλωτική συνείδηση» και οι μαθητές όλων των βαθμίδων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα τα οποία παράγονται στην Ηλεία, όχι μόνο μέσα από τα σχολικά βιβλία. (Μπορείτε να διάβάσετε περισσότερα και στον τοπικό τύπο patris).

Το έπαθλο ήταν ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο για τη δουλειά μας ένας video-projector.
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου Βαρβάσαινας καθώς και τους γονείς τους που στάθηκαν στο πλευρό μου και ήταν πρόθυμοι να με βοηθήσουν με κάθε τρόπο.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις συναδέλφους νηπιαγωγούς κ. Κατερίνα Παπαευθυμίου για τα καλά της λόγια και  κ. Σύριου Μαρία για την πολύτιμη βοηθειά και υποστήριξή της.
Την παρουσίαση του προγράμματός μας μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Αναγνώστες