Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ARCIMBOLDO ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

Και ναι....... είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι τελικά η αφίσα του ARCIMBOLDO με τα προϊόντα του τόπου μας κέρδισε το πρώτο βραβείο στην χθεσινή παρουσίαση που διοργανώθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου με θέμα : «Προστασία περιβάλλοντος- Τοπικά Προϊόντα- Διατροφή- Καταναλωτική συνείδηση» στο οποίο συμμετείχαν συνολικά είκοσι-επτά σχολεία από την Πρωτοβάθμια αλλά και από την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Το  πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του σωματείου «Καταναλωτική συνείδηση» και οι μαθητές όλων των βαθμίδων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα τα οποία παράγονται στην Ηλεία, όχι μόνο μέσα από τα σχολικά βιβλία. (Μπορείτε να διάβάσετε περισσότερα και στον τοπικό τύπο patris).

Το έπαθλο ήταν ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο για τη δουλειά μας ένας video-projector.
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου Βαρβάσαινας καθώς και τους γονείς τους που στάθηκαν στο πλευρό μου και ήταν πρόθυμοι να με βοηθήσουν με κάθε τρόπο.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις συναδέλφους νηπιαγωγούς κ. Κατερίνα Παπαευθυμίου για τα καλά της λόγια και  κ. Σύριου Μαρία για την πολύτιμη βοηθειά και υποστήριξή της.
Την παρουσίαση του προγράμματός μας μπορείτε να τη δείτε εδώ.

12 σχόλια:

  1. ΜΕΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ.Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΙΦΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ..ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ. ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΥΧΗ. ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. (Λες τα γαλάζια να τα καθιερώσω σε κάθε μου επίσημη εμφάνιση?)

      Διαγραφή
  2. Το αποτέλεσμα δεν είναι έκπληξη για μένα. Συγχαρητήρια στην Ελληνίδα που ακόμα αγωνίζεται, στην εκπαιδευτικό που ότι κάνει δεν είναι από ανάγκη ή συνήθεια, αλλά από αγάπη και φιλότιμο απέναντι σε αυτά τα παιδιά που της εμπιστεύονται οι γονείς και η πολιτεία όλα αυτά τα χρόνια. Εύγε στην εργαζόμενη-γυναίκα-μάνα, που χώρεσε στην αγκαλιά της όλα εκείνα τα εφόδια για να τα μοιράσει εξίσου στα ''παιδιά'' της.Νιώθω τιμή και υπερηφάνεια για σένα Μένια μου. Σου εύχομαι καλή συνέχεια στον ολοένα και πιο δύσκολο εκπαιδευτικό ρόλο σου και απευθυνόμενος στους τυχερούς πραγματικά γονείς αυτών των παιδιών, θα 'θελα να ρωτήσω αν έχουν αντιληφθεί, και το βάζω αυτό ως κουίζ, το πόσο δύσκολο είναι την σημερινή εποχή της ολικής λιτότητας να έχουν στα παιδιά τους όχι απλά μια νηπιαγωγό, αλλά μια ερευνήτρια της παιδικής ψυχής.Μακάρι και το δικό μου παιδί να έχει αυτή την τύχη, έστω κάποια στιγμή στην ακαδημαική του ζωή, να συναντήσει τέτοιους αφοσιωμένους λειτουργούς, κοινωνούς του ωραίου και του δημιουργικού και που η ανταμοιβή τους περιορίζεται σε φτωχά βραβεία. Το μόνο πραγματικό ''βραβείο'' είναι η αναγνώριση και η παραδοχή. Και σε αυτό ΜΕΝΙΑ μου για μένα είσαι παντοτινή νικήτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Μένια!!! Η δουλειά σου είναι εξαιρετική ....μπράβο και στους μικρούς σου ήρωες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο φιλενάδα μου!!!Σε καμαρώνω από χθες όπως και την Κατερίνα μας!!!Σου αξίζουν πολλά.Έκανες εκπληκτική δουλειά!!!!Σε βλέπω ανανεωμένη και πολύυυυ όμορφη!!!! Τυχεροί εκεί κάτω που σε έχουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ . ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΛΑ .....ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΄ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΕΤΑΣ....ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ......ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια και από μένα Μένια μου. Εξαιρετική η δουλειά όλων και απολύτως αναμενόμενο το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με κάλυψαν οι προλαλήσαντες.......τα είπαν όλα !!!!
    μπράβο ΜΈΝΙΑ υπέροχη δουλειά και η αφίσα ...... έσκισε !!!!
    πολύ χαίρομαι που ο τόπος μας εκτός από " τοπικά προϊόντα " ........................
    έχει ιδιαίτερη δυναμική σε άξιους συναδέλφους, φιλάκια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. This design iѕ steller! Yοu definitely кnow how to kеep a reader amused.
    Betweеn your wit and your videos, I wwas аlmost moveed to start mƴ οwn blog (ѡell,
    almost...HaHa!) Ԍreat job. I rеally enjoyed what yoս had to say, and mοre tha that, hoow ƴou pгesented it.

    Ҭoo cool!

    Alѕo visit my paqge - Bigfoot Sightings; twittbot.net,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hello! I could have sworn I've been to this blog
    before but after looking at some of the posts I realized it's new to me.
    Anyways, I'm definitely happy I found it and
    I'll be bookmarking it and checking back regularly!


    Feel free to surf to my web blog :: geometry dash full apk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Everything is very open with a clear description of the challenges.
    It was definitely informative. Your site is useful.

    Thank you for sharing!

    My blog :: duvet cover sets

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες