Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ARCIMBOLDO


Αγαπημένοι φίλοι-ες,
 μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας μου τόσο από τον χώρο εργασίας  αλλά και από την blog-οικογένεια, λόγω προβλημάτων υγείας, επανέρχομαι πάλι δριμύτερη για να συνεχίσω το πρόγραμμα που εκπονείται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους στο νηπιαγωγείο.
Σειρά αυτή τη φορά έχει ο Ιταλός Ανναγεννησιακός Ζωγράφος GIUSSEPE ARCIMBOLDO                                                          
 Θεωρείται ένας από τους πλέον ασυνήθεις καλλιτέχνες της Αναγέννησης, γνωστός κυρίως για τις  συνθέσεις του που απεικονίζουν φρούτα, λουλούδια, πουλιά, λαχανικά, ζώα, εργαλεία, και άλλα αντικείμενα, στη μορφή προσωπογραφίας.
 Λόγω ότι πήραμε μέρος σε: "Δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στους πολίτες της Ηλείας" που υλοποιείται σε συνεργασία της Γραμματείας Καταναλωτικής Συνείδησης με την Δ/νση Π.Ε.       Ν. Ηλείας, προσπάθησα να περάσω το πρόγραμμα μέσα από την τέχνη και συγκεκριμένα μέσα από τον ARCIMBOLDO. Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης εξάπτει την φαντασία των μικρών και δίνει τη δυνατότητα για πολλές δραστηριότητες σχετικές με το παραπάνω πρόγραμμα.

Συμμετέχουμε λοιπόν στις συγκεκριμένες δράσεις με το σύνθημά μας: "Η ΗΛΕΙΑΚΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΟΡΗ ΠΟΛΥ - ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΠΙΚΑ" και με την παρακάτω αφίσα που έχει χαρακτήρα διαγωνιστικό. (χαχαχα ευχηθείτε μας "καλή επιτυχία").

Η αφίσα μας σαν του ARCIMBOLDO. Σύνθεση από λαχανικά και φρούτα της Ηλείας φτιαγμένα με πλαστελίνη.


Και το σύνθημά μας σε πιο κοντινό πλάνο.

Πως δουλέψαμε λοιπόν και καταλήξαμε στο άνωθεν αποτέλεσμα μπορείτε να  παρακολουθήσετε το παρακάτω βιντεάκι που έφτιαξα για τη παρουσίασή μας στην ημερίδα

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου φίλη και συνάδελφο Ελένη Τσούση (Pitsina) για τις πολύτιμες συμβουλές της.

15 σχόλια:

  1. Καλήηηηηηηηηηηηηηηηηη Επιτυχίααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε Μένια. Τυχεροί οι γονείς και τα παιδιά που σε έχουν δασκάλα. Αν και το ξέρουν ας τους το υπενθυμίσω ότι δεν υπάρχει πουθενά αυτό. Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Θα το καταλάβουν καλά στο δημοτικό που δεν θα σ' έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσω. Δεν κάνω τίποτα παραπάνω από αυτό που ορκίστηκα ότι θα κάνω, όταν μπήκα στο δημόσιο νηπιαγωγείο πάντα με γνώμονα την αγάπη για τα παιδιά και το μεράκι για δουλειά.

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Μένια μου. Συγχαρητήρια κοπέλα μου για την αστείρευτη δύναμη , φαντασία και όρεξη που απλόχερα μοιράζεις στα πιτσιρίκια σου. Τυχερά και αυτά αλλά και οι γονείς που σ' έχουν κοντά τους. Γιατί...................... Μένια δεν υπάρχει πουθενάάάάάάά, πουθενάάάάά΄, πουθενάάάάάά, οέέέέέ, οέέέέέε, !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο ωραία το επεξεργαστήκατε Μένια!!!!!!!!!!!! Πάντα με συγκινεί η διαφορετική ματιά σου, τυχερά πραγματικά τα παιδάκια σου!!!!!!!!Συγχαρητήριαααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετικό πρόγραμμα Μένια, υλοποιημένο με υπέροχο τρόπο. Σιδερένια, καλή επιτυχία και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιτυχία Μένια μου!!!!!Φανταστική δουλειά!!!Είμαι σίγουρη ότι θα πάει καλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μένια μου τι να πρωτοσχολιασω!!!!!Πολύ μου αρέσει η δουλειά σου!!!!!Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπημένη μου φιλενάδα.Δεν αφήσατε και τίποτα που να μην το κάνατε.Οι δράσεις σας ευχάριστές για τα παιδιά ,ουσιαστικές για την ζωή τους ,αλλα και τόσο εύστοχες σε σχέση με το πρόγραμμα που συμμετέχετε.Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟγια όσα κάνετε και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο μένα για όσα μου μαθαίνεις κάθε φορά.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλη επιτυχια μενιααααααα.....πολυ ωραια δουλεια, μπραβο σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. επέστρεψες δριμύτερη ...... και πως αλλιώς άλλωστε ???
    ποιος μπορεί να πάει κόντρα στη φύση του ???
    υπέροχη δουλειά, ουσιαστική και δημιουργική.......χαίρομαι που θα την απολαύσω από κοντά και εν ώρα δράσης......στη γωνιά θαμαι να βγάζω φώτο .....χαχχαχαχαχχχαχα
    καλή επιτυχίαααααααααααααααα, από καρδιάς !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συγχαρητήρια για όλα...καί για το βραβείο που τελικά πήρατε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντίνα μου σε ευχαριστώ πολύ....Πραγματικά άξιζε η προσπάθεια γιατί τελικά πήραμε ως έπαθλο ένα video-projector

      Διαγραφή
  12. Συγχαρητήρια για το έπαθλο και για όλη την προσπάθεια!! φοβερή δουλειά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες